Milyen esetben válasszunk szakértő telepítőt és mikor próbálkozzunk a sajátkezű építéssel." />

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Otthoni DIY vagy szakértő telepítők?

Milyen esetben válasszunk szakértő telepítőt és mikor próbálkozzunk a sajátkezű építéssel.

Számtalan oka van annak, hogy miért vásárlunk kerítés és annak is milyen kerítést választunk. Viszont, ha ezeken a kérdésekre már választ találtunk, el kell döntenünk, hogy a telepítést szakértő telepítőknek adjuk át vagy próbálkozzunk saját magunk. Ennek eldöntéséhez igyekszünk egy kis segítséget adni.

 

DIY kerítés telepítése

Előnyök

A fő ok, amiért a háztulajdonosok úgy döntenek, hogy az otthoni barkácsolást választják és maguk telepítenek, az a pénzmegtakarítás. Mivel, ha nem kell kerítésszakértőt alkalmaznia, akkor megtakaríthatja a munkaerőköltségeket. Gondolhatjuk az is, hogy ha a telepítés közben szeretnénk valamit máshogy megvalósítani, nem kell a szakértőkkel újra egyeztetni, és ha esetleg emiatt kicsúsznak a megbeszélt határidőből, akkor sem kell plusz költséget fizetni, ha egyáltalán tudnák-e még vállalni a túlórákat.
Ráadásul, ha a kész kerítésre tekintünk, joggal tölthet el a jóleső büszkeség.

Hátrányok

Ne feledje, hogy bár ez a DIY telepítéssel pénzt takarít meg a munkaerő-díjakkal, a kerítés építése a szakember tudása és tapasztalata nélkül helytelen telepítéshez vezethet. Ez a későbbiekben a javítások végső soron többe kerülhetnek.

 

Alkalmazott telepítők

Előnyök

Persze igaz, hogy akár a kerítés árának nagy részét kifizethetjük pluszan munkadíjban, ha szakembereket alkalmazunk. Fontos azonban megjegyezni, hogy a szakértelemért fizetünk. Erre szakosodtak, így biztos lehet benne, hogy megfelelő lesz a munka minősége. Ezenfelül használja ki a konzultálás lehetőségét, nagyon sok jó tanácsot kaphat, mit lehet egyszerűbben, olcsóbban szebben. Közelebb kerülhet ahhoz valójában mi felel meg az ön igényeinek. A telepítés ráadásul biztosan gyorsabb lesz, mint ha magunk próbálkozunk. Ráadásul az is gyakori, hogy garanciát vállalnak a munkájukra.

Hátrányok

Ha szakértőket vesz fel, akkor fizetnie kell a munkaért és a felhasznált anyagokért is. Ha szűkösebb a keretünk könnyen kaphatjuk azon magunkat, hogy tovább próbálunk nyújtózni, mint ameddig a takaró ér. Ha még is ezt az utat választjuk, még a kerítés vásárlása előtt kérjünk árajánlatot, hogy előre tudjuk mennyi az annyi. 

 

Ha Ön szeretné elvégezni a telepítést látogasson el YouTube-csatornákra, ahová folyamatosan töltjük fel tutorial videóinkat.

Ha pedig szakembert keres, kattintson ide, ahol az általunk javasolt szakemberek listáját és elérhetőségeit találja.

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!