Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Fa kukatároló zöld tetővel- Ön is könnyedén elkészítheti

2020-06-04

Manapság egyre több emberben felmerül a kérdés „Mit is tehetnék a környezetvédelemért?”. Nem kell ahhoz aktivistának lenni, hogy óvjuk a Földet, első lépésnek megfelel a szelektív hulladék gyűjtés is. Ez azonban sok-sok kukával jár, ami ronthatja kertünk esztétikáját.

Cégünk kedvező áron kínál Önöknek megoldást, hogy öröm legyen kertjére tekinteni. Ajánlatunk egy természetes fa elemekből álló, zöld környezetbe illő szemetes tároló, mely teljes mértékben újrahasznosítható, ezzel is óvva környezetünket. Ráadásul fa termékeink mindegyike igazoltan fenntartható erdőgazdálkodásból származik, így a kivágott fák miatt sem kell aggódnia. 

Ez a kukatartó egyéni méretre szabható, ezzel biztosítva, hogy mindenféle, fajta kukának megfeleljen. Szükség szerint építhető 1-3 kuka tárolására, ezzel a szelektív hulladék gyűjtés problémáját megoldva. A fa elemek miatt, melegséget és természetes hatást érhetünk el, és ahogy a képen is látható, szemét tárolónk tetején rengeteg színes virág helyezhető el, ezzel is feldobva dizájnját udvarunknak.

Az összeszereléshez 1-2 ember szükséges, a művelet közepes nehézségű és kb. 4 órát vesz igénybe. A szereléshez szükséges szerszámok egy fűrész, kalapács, csavarhúzó, fúrógép és fúró. 
A kivitelezés menete 6 egyszerű lépésből áll. Elsőként a fa oszlopokat a végleges méretre vágjuk, majd a kombi deszkákat méretre vágva, kívülről négyszög alakban a négy oszlop végére csavarozzuk. (Mint egy asztalláb, kerettel). Ezek után megfordítva az eddig elkészült szerkezetet, a kombi deszkákból a tetejétől 14 cm, a már felszerelt deszkákhoz rögzítve elkészítjük a tároló deszka tetejét, melyet festés után mezőgazdasági fóliával borítunk. Ezt követi a rácsok beszerelése. A rácsokat a lábak közé méretre vágjuk és facsavarral rögzítjük. Az első nyíló ajtók esetén a fa kapu zsanérját a 7x7-es oszlopra csavarozzuk. A másik részére pedig a rácsos ajtószárny elemet csavarozzuk fel. Végül, hosszú élettartam érdekében a kész tárolót vastag lazúrral színre festjük, hogy a fa anyag ne szürküljön el. És ezzel el is készül kertünk praktikus és egyben dekoratív kiegészítőeleme.

Cégünknek igen fontos a természetvédelem, ezért odafigyelnünk a zöldebb megoldásokra. Éppen ezért végezetül egy magyar termeszét fotóstól, Máté Bencétől idéznék „Mindenki hallott már a globális felmelegedésről vagy a szelektív hulladékgyűjtésről, de mégis éppen csak ráléptünk arra az útra, aminek a végén életvitelszerűen kell majd figyelnünk a környezetünkre, ha nem akarjuk az utódainktól elvenni a fennmaradás esélyét.”

Elkészítési idő: kb. 4 óra
Nehézségi fok: közepes
Javasolt létszám: 1-2 fő
Projekt költség: apácarács 9.767 Ft/m, kombi deszka-1098 Ft/m
Szükséges szerszámok: fúró, fűrész, kalapács, csavarhúzó
Szükséges építőelemek: Medves apácarács, Kombi deszka, csavar, mezőgazdasági fólia, zsanér, lazúr vagy festék.

Bán Rebeka

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!