Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Mindent a komposztálásról

2017-04-09

A komposztálásról

Az otthonunkban felgyülemlett szemét jelentős részét olyan szerves anyagok (főzési származékok, ételmaradékok, kertekből és házi növényekből származó hulladék) adják, amelyeket nagyszerűen lehet újrahasznosítani, azonban a szelektív hulladékgyűjtés nem nagyon ad lehetőséget erre, így ez a fajta szemét általában a „nagy közösben” landol. Pedig nem feltétlenül kell a krumpli héját vagy a lehullott leveleket egyenesen a szemetesbe vágni, hiszen ősidők óta létezik egy nagyszerű, házilag is remekül végrehajtható hulladékfeldolgozási módszer, a természetes lebomlás elvén működő komposztálás.

Komposztáló termékeinket itt tekintheti meg

Egy másik igen fontos szempont, az a környezettudatos életmód, mely összefügg a szemétgazdálkodási irányelvekkel: rengeteg olyan település és körzet van már Magyarországon is, ahol a zöldhulladék elszállításáért külön zsákot kell igényelni, természetesen plusz pénzért. Egy egyszerű és fenntartható megodásként ajánljuk a komposztálást, hiszen a háztartási hulladék közel 30% lebomló szerves anyag, melyből könnyűszerrel gyárthatunk hasznos humuszt. A saját magunk és szeretteink számára szánt zöldségeket és gyümölcsöket nem szükséges vegyszerezni: éljünk egészségesebben és vigyázzunk környezetünkre!  

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!