Milyen esetben válasszunk szakértő telepítőt és mikor próbálkozzunk a sajátkezű építéssel." />

Rúdfa korlát


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Felezett rúdfa 7x250 cm
1 151 Ft 991 Ft

Raktáron

 db 

Rúdfák, rönkök 12x300 cm
9 790 Ft 9 190 Ft

Raktáron kevesebb mint 5 db

 db 

Rúdfák, rönkök 5x200 cm
1 990 Ft 991 Ft

Rendelésre induló gyártás és szállítás

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

Vidéki hangulatot varázsol elénk az egyszerűségében kiváló, hosszú évszázadok óta kipróbált masszív rúdfa korlát. Elemei stabil és biztonságos korlát megoldások kialakítását teszik lehetővé. Használhatjuk terasz- és erkélykorlátnak, meredek lépcsők kapaszkodó korlátjának, árkok mellett és támfalak tetején védőkorlátnak. Karámok, futtatók korlátja is rúdfa korlát elemekből készülhet, és a kalandpályák biztonsági kapaszkodói is rúdfa korlát alapanyagokból szereltek.

A rúdfa korlát oszlopa lehet földbe ütött hegyezett karó vagy beton, kő, fa padló esetén horganyzott, dübelezett oszloptartóval tudjuk rögzíteni az oszlopokat. A vízszintes felezett rúdfa vagy teljes rúdfa korlát elemeket kapupánt csavar segítségével rögzíthetjük az oszlopra. A vízszintes korlát elemeket elhelyezhetjük folytonosan vagy alá-fölé szereléssel. Utóbbi szerelés egyszerűbb és stabilabb kötést biztosíthat. Gomba és rovarölő szerrel kezelt rúdfa elemek további felületvédelme a savas eső szürkítő hatása miatt javasolt. Erre a célra különféle favédő festékek, vékony és vastaglazúrok kaphatók.


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!