Skandináv típusú rúdfa kerítés


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Felezett rúdfa 7x250 cm
890 Ft 790 Ft

Raktáron

 db 

Rúdfák, rönkök 12x300 cm
7 790 Ft 7 290 Ft

Raktáron

 db 

Rúdfák, rönkök 5x200 cm
850 Ft 751 Ft

Raktáron

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!Termékleírás

A természetközeli skandináv típusú rúdfa kerítés kiválóan alkalmas erős oldal és utcafronti és sorházak kertjét elválasztó kerítések, valamint karámok és a kertben kialakítandó intimitást igénylő területek kialakítására. Gátolja a belátást és tompítja a kívülről érkező zajhatást is. Könnyen megépíthető, lehetőséget ad különböző hosszúságok és magasságok kialakítására akár egy szakaszon belül is. Rögzíthető fém és fa oszlopokra is, de az igazi hangulatát fa oszlopokkal érhetjük el. Telepítésénél ügyelni kell arra, hogy a fa oszlop földfelszín alá kerülő része valamilyen víztaszító anyaggal le legyen kezelve (pl. szurokba mártás, alvázvédő, stb.). Ezzel megakadályozzuk az oszlopok elkorhadását. Ha a tartó oszlopokat egymástól megfelelő távolságban elhelyeztük, hozzákezhetünk a rúdfák felszereléséhez alulról kezdve és felfelé haladva.

A termékek gomba és rovarölő szerrel kezeltek, de meg kell védeni őket a káros napsugárzástól és a fellépő különböző külső természeti hatásoktól, hogy minél tovább gyönyörködhessünk bennük. Erre a legalkalmasabb módszer, ha lefestjük valamilyen kültéri lazúrral, amivel a nekünk tetsző színhatást is el tudjuk érni.

Hogyan használhatjuk fel a rúdfát? Kattintson blogunkra, és megtudja!


Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!