Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

Vadászkerítés korlát


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Felezett rúdfa 7x250 cm
1 020 Ft 899 Ft

Raktáron

 db 

Vadászkerítés 4,6x100x250 cm
4 990 Ft 4 550 Ft

Raktáron

 db 

Vadászkerítés 4,6x80x250 cm
4 190 Ft 3 890 Ft

Raktáron

 db 

Vadászkerítés kapu egyszárnyú 100x100 cm
25 390 Ft 21 690 Ft

Raktáron

 db 

Vadászkerítés kapu egyszárnyú 80x100 cm
21 590 Ft 17 990 Ft

Rendelésre

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!A vadász korlát klasszikus, jellegzetes, biztonságot adó kialakítás. Családi házak, sorházak, lakóparkok bevált, könnyen és gazdaságosan telepíthető korláteleme.   Tökéletesen illik hegyvidéki, erdő közeli ingatlanokhoz is. Kiváló védőkorlát építhető belőle a feljáró rámpához, feljáró lépcsőhöz, de a panoráma megtekintésére szolgáló szögletes vagy kör teraszok korlát mellvédjeként is esztétikusan alkalmazható. A vadász korlát kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik.

Összehajtott állapotban könnyen szállítható, és így akár egy személyautó tető és hátsó csomagtartóját kihasználva a beépítés helyszínére szállítható.

Legegyszerűbb kiépítésében a vadász korlát elemek hegyezett fa oszlopra (rámpához), rúdfa oszlopra (terasz, erkély), fa négyszög oszlopra (terasz, erkély), felezett rúdfa kereszttartók segítségével, facsavarokkal rögzíthetők. Lezáró kapaszkodónak rúdfa vagy felezett rúdfa használható. Gyakran a vadász korlát elemeket fém korlátvázra szerelik. Ezt a vázat 40x40 mm-es zártszelvényből javasoljuk elkészíteni és a fa vadászkorlátot önmetsző csavarokkal rögzíteni.

Ez az elem nagy nyomáson gombaölővel telített. (Zöld vagy barna színt ad a korlátnak.) Savas eső hatására a telített fa is beszürkülhet, ezért javasolt a fa vadász korlátot festékkel lefesteni (például kültéri vékony lazúrral).

A korlát kialakításához szükséges további szerelőelemeket itt találja.

Névleges méretek:

 

A kerítéstervező programot innen érheti el.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!