Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Virágok a fa kerítéstáblán- Hogyan dobja fel

2020-05-07

Biztosan felmerült Önben a kérdés, hogy mi szükséges egy kertben a komfort érzet kialakításához. Véleményem szerint elengedhetetlen a privátszféra, hiszen ki akarna azon idegeskedni, hogy a szomszéd mit lát és hogyan ítéli meg azt. A kertünk az otthonunk része és az otthon feladata részben a biztonságnyújtás. Mégis sokan úgy gondolják, hogy egy teljesen átláthatatlan kerítés bezártság vagy sterilség érzetét áraszthatja.

Azonban erre is van megoldás!
Cégünk igen kedvelt kerítéstáblái a Pilis, Mátra, Bakony és a Somló fatáblák. Ezen táblákat már meglévő kerítésére is rögzítheti, belátásgátlásra tökéletesek és egységes fa deszka táblák képe tárul elénk felszerelés után. A fa már önmagában is egy barátságosabb, melegebb érzetet kelt, de tovább fokozhatjuk a kerítés látványélményét növény tartokkal, illetve felfuttatott növényekkel, mint például a dúsan burjánzó borostyán vagy éppen a fürtökben gazdag szőlő.

 

Ügyfeleink az alábbi módokat szokták használni, hogy feldobják kerítésüket. 
A kerítéstábláink a terasz belátásgátlását is szolgálhatják. Ennél a megoldásnál praktikusabb, ha kerítéselemünket virágcserépbe helyezett növényekkel dekoráljuk, melyeket az oszlopok elött helyezünk el. Teraszra sok esetben teszünk ki a jó idő beköszöntével olyan szobanövényeket is, amik a mi éghajlatunkon nem tudnak kint áttelelni. Az évszakok váltakozásával könnyebb csak be illetve ki vinni a növényt, mint újra és újra fel- és  leszerelni. Teraszunk esetében ráadásul nem szívesen nézzük az egyre terjedő fúrás nyomokat, sem az üresen lógó virágtartókat

 

 

 Ha azonban maradnánk a kerítésen elhelyezett növényeknél, a jó hír az, hogy ez is     megoldható!

 

A kerítés lamelláira rakhatunk akasztható virágtartót, melybe könnyebb növényeket   helyezhetünk el, gondolok itt a petúniára, begóniára vagy éppen a futó muskátlira. A   masszívabb fa tábláink, mint a Mecsek, Pilis és Bakony táblák lamellái elég erőssek a kisebb   virágok megtartására, de elsőként mindig csak egy virággal próbálkozzunk. 

 

 

 

Talán a legelegánsabb megoldás az oszlopokra felcsavarozott fém virágtartó, mely nehezebb, mutatósabb, nagyobb virágzatú  növény is biztonsággal felhelyezhető. 

Mindenképpen a fém virágtartókat ajánlom, mely ellenáll a napsütésnek és az esőnek. A műanyagok a napsugárzás hatására elöregednek és töredeznek, a fa termékek pedig több gondozást igényelnek.


 

Ha Ön már telepítette kerítését, küldjön nekünk képet róla a besenyei.dalma@keritesrendszerek.hu e-mail címre, hogy megmutathassuk azt másoknak is!

 

Bán Rebeka

Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!