Kedves Ügyfeleink!
Az új kormányrendel értelmében üzleteink továbbra is nyitva tartanak.
Bővebb tájékoztatónkat kérjük olvassa el az ügyfélszolgálat menüpont alatt!

Köszönjük.

Zemplén apácarács korlát


Megrendelés

Kattintson a fényképezőre a termékfotó megtekintéséhez.

Apácarács Zemplén egyenes 90x180 cm 32x45 mm kerettel
8 690 Ft 7 390 Ft

Raktáron

 db 

Apácarács Zemplén íves 180x180 cm 32x45 mm kerettel
14 790 Ft 12 349 Ft

Raktáron

 db 

Apácarács Zemplén íves 90x180 cm 32x45 mm kerettel
11 590 Ft 8 490 Ft

Rendelésre

 db 

A kosárba helyezés nem kötelez vásárlásra, viszont megmutatja a végösszeget és a szállítási díjat!

Kérjük személyes átvétel esetében is adjon le rendelést, mert az igény leadása nélkül nem tudjuk biztosítani, hogy a termék adott üzletben rendelkezésre áll.

Az árak tartalmazzák az ÁFÁ-t!A Zemplén fa apácarács korlát mind erkély korlátnak, mind terasz korlátnak sokrétűen alkalmas. Egyrészt belátásgátló, másrészt védőrács funkciókat ötvözve, mind hagyományos, mind mediterrán stílusú házakhoz is kiválóan illeszthető. Stabil keret és divatos farács segítségével erős, mégis könnyed apácarács korlát készíthető. A 7x7 cm-es vagy 9x9 cm-es gerenda oszlopokat horganyzott dübelezhető vagy betonozható oszloptartóra rögzítve építjük be.

A javasolt oszlopok közti távolság 180 cm. Ha a végén kisebb oszloptávolság szükséges, akkor az apácarács kerete megbontható, rövidebb hosszra vágható, majd a keret visszarögzíthető. A korlát rácsát L alakú rögzítőfüllel, facsavarokkal fogjuk az oszlopokhoz. A korlát rács magassága 90 cm, javasolt lábrés 5-10 cm, az oszlopok tetejét 7x7 cm-es vagy 9x9 cm-es gerendával összekötve kapjuk meg a korlát 102-110 cm magas végleges és ergonómiailag szükséges magasságát. Magasított belátásgátló korlátrács esetén a korlát mellvédjére, fa oszlopokra 180x180 cm-es Zemplén apácarács felszerelését javasoljuk szerelőfülekkel. A gerenda és rács korlát elemeink rovar és gombaölő szerrel kezeltek. Javasolt további védelmük festéssel, ezzel megadva a kívánt színét a terméknek (például kültéri vékony lazúrral).

A szereléshez szükséges kiegészítőket itt találja.

Névleges mértek:

A kerítéstervező programot innen érheti el.

Hírlevél

Irakozzon fel hírlevelünkre és értesüljön újdonságainkról!

E-mail címe:

Neve:

Miről szeretne információt kapni?Tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a saját Adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti.

Kategóriák


Egyéb


Véleménye fontos számunkra!

Kérjük ossza meg velünk véleményét, észrevételeit.

Köszönjük!